YourHosting kortingscode

YourHosting is ideaal voor het goedkoop kopen van domeinnamen of het hosten van je website. Maar wist je dat je nog extra korting kunt krijgen op de webhosting pakketten van YourHosting?  Met de onderstaande kortingscode krijg je 10% extra discount op jouw domeinnaam, hosting en VPS. Dit kan jou zo meer dan €30 schelen door het invullen van een simpele couponcode. 

YourHosting Black Friday

Aan het eind van deze maand op 26 november is het Black Friday, we verwachten dan een extra kortingsactie op de YourHosting websitepaketten. Tussen Black Friday en Cybermonday kun je YourHosting waarschijnlijk kopen tegen nog lagere prijzen. Wat deze kortingsacties precies inhouden is nog niet bekend.

Wel kun je nu in November  10% korting krijgen op alle YourHosting producten bovenop de standaard actiekorting. De kortingscoupon is zowel geldig op het YourHosting Premium pakket als op het Max, Plus of Starter abonnement. Bovendien kun je de actiecode zowel gebruiken voor (Un)managed VPS als domeinnamen.

Al koop jij een premium webhosting pakket dan is deze code al meer dan €30 waard. Bekijk de screenshot van hieronder maar eens. 

YourHosting kortingscode

Waarom YourHosting?

YourHosting.nl is al meer dan 20 jaar een gekwalificeerd webhosting bedrijf. Je kunt hier terecht voor het kopen van domeinnamen, webhosting en websites. Inmiddels hebben ze al meer dan 350.000 klanten in Nederland.

Naast dat ze zich richten op particulieren kunnen ook bedrijven aan de slag met YourHosting. Met YourHosting business brengt deze webhostingprovider producten als managed VPS, Office 365 en MijnWebsite Winkel. 

De service van YourHosting is uitstekend, je kunt ze namelijk snel bereiken via de chat of telefonisch. Van 09:00 t/m 21:00 staan de Nederlandse klantenservice medewerkers voor je klaar. Op zondag zijn ze wel onbereikbaar. 

Veel gestelde vragen

Is er een YourHosting kortingscode?

Ja, er is tijdelijk een kortingscode beschikbaar voor YourHosting. Deze kun je gebruiken voor alle domein en hostingpakketten. 

Wat is de YourHosting korting waard?

Je krijgt 10% korting op je totale aankoopbedrag.

Wat zijn de actieprijzen voor YourHosting?

Dit ligt eraan welk pakket je afneemt. De standaard prijzen voor de webhostingpakketten zijn als volgt:

  • Premium: €24,99/pm 
  • Max: €19,99/pm (Nu eerste 3 maanden €1/pm)
  • Plus: €14,99/pm (Nu eerste 3 maanden €1/pm)
  • Start: €9,99/pm (Nu eerste 3 maanden €1/pm)

Je neemt de pakketten voor een jaar af dus de nieuwe kortingsprijzen bereken je via een speciale formule.

Bekijk ons voorbeeld van het YourHosting Max pakket maar eens. Hier betaal je in totaal €164,62 voor het eerste jaar na het toevoegen van de kortingscoupon.

Actie prijs: (1*3) + (19,99*9) = 182,91
Extra korting: 182.91*0,1 = 18,29

Nieuwe kortingsprijs is: 182,91-18,29= €164,62

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top