Web Templates

De 3 grootste website template marktplaatsen uitgelicht

Deze website template marktplaatsen verkopen uitsluitend templates voor een eenmalige vaste prijs. Hierdoor zit je dus niet aan abonnementen vast!

Voordat je verder leest

Website template marktplaasten

Voordat je verder leest is het belangrijk om te melden dat de websites hieronder marktplaatsen zijn voor website templates. Dit houdt in dat je op deze sites themes en templates kunt kopen én verkopen. Het fijne aan deze marktplaatsen is dat je eenmalig een bedrag betaald voor een template en dus niet aan maandelijkse kosten vast zit. Je template kun je gemakkelijk zelf uploaden op je website. Mocht dit niet lukken, dan kan je hosting provider je hierbij helpen. Voordat je een template op deze marktplaatjes koopt is het altijd goed om even de reviews te bekijken en alleen website templates te kopen die een hoog aantal sales hebben en een hoog aantal positieve reviews. Zo weet je zeker dat je een goedwerkend template koopt om jouw website een kickstart te geven.

De 3 populairste web template shops

Hieronder vind je 3 grootste en beste webtemplate marktplaatsen. Het fijne is dat je op de websites precies kunt filteren naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld filteren op WordPress themes, WooCommerce themes en Joomla themes, maar ook op eCommerce templates, business templates, blog templates en noem maar op. Na het kopen van het template kun je met 1 klik op de knop het template inladen op jouw website of indienen bij jouw hosting provider. Vervolgens hoef je er alleen maar je eigen teksten en afbeeldingen in te zetten en je hebt binnen no time een snelle professionele website of webshop!

01.

ThemeForest

De grootste marktplaats van Website Themes en WordPress Templates. Zoek per categorie of thema en betaal eenmalige aanschafkosten voor jouw website theme. Wil jij vaker en voor meerdere websites themes en andere graphics gebruiken? Dan kun je gaan voor een ThemeForests’ abonnementsvorm. Deze kun je vinden op elements.envato.com en zorgt ervoor dat je onbeperkt templates kunt downloaden.

02.

TemplateMonster

TemplateMonster is vergelijkbaar met Themeforest, maar wel iets kleiner. TemplateMonster biedt net als Themeforest een abonnementsvorm voor webdesigners aan. Deze is te vinden op monsterone.com.

Gebruik TemplateMonster promocode “websitethemes10” voor 10% korting!

03.

Canva

Canva is een website waar je terecht kunt voor al je designs en je vind er duizenden templates. Canva is er niet per se om goede website templates te vinden. Wel is het ideaal om zelf een logo te maken. Met de vele gratis templates maak jij gemakkelijk unieke designs voor jouw website.

ThemeForest logo
1 +
WordPress Themes en website templates

1. ThemeForest

Themeforest is de grootste en populairste marktplaats van Website Themes en WordPress Templates. Zoek per categorie of thema en bekijk direct live previews van websites. Dagelijks worden er nieuwe web themes geüpload. Het fijne aan de templates van Themeforest is dat elk template gereviewd kan worden en er comments kunnen worden gegeven. Zo weet jij zeker dat jij een bruikbaar template aanschaft en je bij vragen terecht kan bij de theme community of de support. Voor een goed template op themeforest betaal je eenmalig tussen de $19 en $59. Wil jij vaker web themes en andere graphics en templates kopen. Dan is een Envato Element abonnement misschien iets voor jou.

 
Envato Elements
1 +
Digital assets beschikbaar op Envato
1.1 Envato Elements
 

Onderdeel van Themeforest is Envato Elements. Envato Elements is een creative marketplace van digital assets. Je kunt hier dus alles vinden van stock videos en logos tot sound effects en website templates. Maak jij deel uit van een creative design bureau of Creative agency? Dan is Envato Elements een must. En het fijne aan Envato is dat je als team een member korting krijgt van 35%.

Klik hier voor meer Envato Elements kortingsacties

Ook studenten kunnen bij Envato terecht voor grafische designs en presentatie templates. Als studenten krijg je ook namelijk 30% korting! 

Voor €14,50 per maand heb je onbeperkt toegang tot alle Envato 54.000.000+ elements. Bestaande uit website themes, stock foto’s, cursussen, tutorials en nog veel meer. Envato Elements heeft gelukkig een gratis trial zodat je alles eerst kunt uitproberen!

TemplateMonster
1 +
Website Design Templates

2. TemplateMonster

TemplateMonster is vergelijkbaar met Themeforest. Het enige verschil is dat TemplateMonster een stuk kleiner is dan Themeforest.net. Op TemplateMonster kun je kiezen uit verschillende website templates. Om je een idee te geven staat hieronder de verschillende soorten templates en themes die TemplateMonster biedt.

Ook TemplateMonster biedt net als Themeforest een abonnementsvorm voor webdesigners aan. Deze draagt de naam monsterone.com.

Gebruik de TemplateMonster promo code bij het afrekenen voor 10% korting!

 

Canva templates
1 +
Gratis template designs

3. Canva

Canva is een design platform waar je gratis vele designs vanaf kunt plukken. Elke (web)designer en ondernemer moet bekend zijn met Canva omdat het zoveel fijne gratis designs biedt. Met gemak maak je logo’s, posters, visite kaartje en infographics. Ook is Canva geschikt voor video en fotobewerking. Influencers maken ook gebruik van Canva omdat het hun unieke Instagram story designs aanbied. Sinds kort kun je Canva ook gebruiken als content planner voor instagram. Zo design en plan jij je insta posts in vanaf het Canva platform.

Kortom een fantastisch platform, ook al valt het een beetje buiten de categorie website templates. Deze vind je er ook, maar daarvoor is Themeforest meer geschikt.

 

Website template niet gevonden?

Vind je template bij een WordPress page builder, deze hebben ook vele templates beschikbaar die je onbeperkt kunt gebruiken!

Scroll naar boven