Visual Composer Discount Code

Wil jij de Visual Composer kopen? Doe dit dan met de 20% korting discount code van 2024. Krijg nu 20% korting op alle abonnementen en pakketten. Bekijk de promo code hieronder en gebruik hem bij je checkout. Dit doe je door de code in te vullen onder “Enter a discount code if you have one”. Dit kan jou $69,80 korting schelen op het Visual Composer Developers pakket!

Visual Composer Kortingscode (20%)

Visual Composer Coupon

Visual Composer Coupon

Klik op de button om de discount code te onthullen voor 20% korting in 2024!

More Less

Verloopt niet

20% Discount op de Visual Composer

In 2024 krijg je 20% korting op de Visual Composer Premium abonnementen!  Check de screenshot hieronder voor de nieuwe kortingsprijs van het Agency pakket. Je kunt de discount code ook voor de “single website” bundel of voor het Developers abonnement gebruiken.

Visual Composer Discount code 2023

Waarom de Visual Composer?

Met de Visual Composer website builder, maak je een website zonder extra plugins toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos met 500+ content templates, blocks en add-ons. Technische kennis is hierdoor helemaal niet meer nodig, door met elementen en blokken te slepen maak jij binnen no-time een professionele website. 

De nieuwe Visual Composer is een op ReactJS gebaseerde websitebouwer waarmee je sneller WordPress-sites kunt maken. Deze nieuwe en moderne editor biedt webcreators de perfecte software voor het bouwen van websites voor klanten door de elegante interface in combinatie met de intuïtieve drag-and-drop functionaliteit.

Voordelen van de Visual Composer:

  • Unieke websites maken door een schat aan widgets en add-ons
  • De Visual Composer is te gebruiken als websitebuilder maar ook te integreren in alle WordPress themes
  • 500+ widgets, templates en Add-ons met regelmatig nieuwe updates
  • Veel How-to videos, tutorials en premium support

Visual Composer Pakketten

Je kunt kiezen uit 3 Viusal Composer paketten. Alle bundels bevatten dezelfde eigenschappen, het enige wat verschilt is het feit dat je moet kiezen om de Visual Composer aan te schaffen voor 1,3, 20 of 1000 websites. Voor de Visual Composer betaal je jaarlijks een bepaald bedrag en zo kun je blijven genieten van de nieuwste updates en features die ze bijna wekelijks toevoegen.

Visual Composer WordPress integratie

Wat je ook kunt doen is om de Visual Composer in je huidige WordPress theme te integreren. Dit is uitermate geschikt voor developers en Agencies. Eén licentie is gratis, maar voor 100 licenties betaal je $59,- per jaar (Visual Composer Starter). Daarnaast kun je het Regular abonnement aanschaffen, deze kost $349,- per jaar en is geschikt voor 1000 websites. Dit gaat door met het Growing en Power pakket, waarbij de Visual Composer integratie te gebruiken is bij respectievelijk 2000 en 5000 websites.

Veel gestelde vragen

Is er een Visual Composer kortingscode?

Ja, momenteel is er een Visual Composer kortingscode actief. Deze is nog geldig in 2024.

Wat is de Visual Composer kortingscode?

De kortingscode voor Visual Composer is “VCSAVE20” deze kun je gebruiken voor korting bij aanschaf van je Visual Composer abonnement.

Hoeveel is de Visual Composer korting?

De korting is 20% op het totale order bedrag bij de Visual Composer. Op de Developers bundle bespaar je nu bijvoorbeeld ($349*0,2=) $69,80!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven