SiteGround korting

Ben jij van plan om een SiteGround te kopen? Let dan op, er komt in 2024 een kortingsactie online voor SiteGround. De populaire website hosting is vaker in de aanbieding, maar 83% is een percentage die we nog niet vaak tegen zijn gekomen. Op deze pagina houden we alle discounts acties van SiteGround bij.

Siteground Black Friday

Tijdens Black Friday was er zelfs 84% discount op de SiteGround webhosting pakketten. Dit is zowel op Web Hosting als op WordPress Hosting en WooCommerce Hosting en op de StartUp, GrowBig en GoGeek pakketten.

Deze korting krijg je via de SiteGround promolink en is nog tijdelijk geldig. Door op de button hierboven te klikken ga je direct naar de SiteGround kortingspagina.

siteground korting 84

SiteGround kortingscode

Sommige websites claimen kortingscodes aan te bieden. Deze coupon codes zijn allemaal niet werkend. Momenteel heeft SiteGround geen lopende kortingscodes. Om de 84% korting te claimen heb je geen coupon nodig.

Waarom SiteGround?

Wij hebben al vele verschillende website hosting geprobeerd, maar SiteGround is echt onze favoriet. SiteGround draagt er echt aan bij om jouw website zo snel mogelijk te krijgen. Naast de betrouwbare hosting krijg je bij SiteGround ook een speciale SG optimizer plugin die jouw website opschoont en overbodige codes verwijderd. Ook zorgen ze ervoor dat al jouw afbeeldingen in WebP bestandsindeling worden vertoond in plaats van JPEG of PNG. Dit houdt in dat elke afbeelding gemiddeld 39% lichter wordt gemaakt. Dit zorgt ervoor dat jouw website veel sneller laadt. Zeker als je een webshop hebt met erg veel afbeeldingen.

SiteGround is een internationaal bedrijf, de interface en support zullen dus in het Engels zijn. Mocht jij dit een probleem vinden, kies dan een Nederlandse hosting zoals YourHosting.

Veel gestelde vragen

Is er een SiteGround kortingsactie?

Ja, momenteel is er een SiteGround kortingsactie gaande. Deze is nog geldig in 2024

Wat is de SiteGround kortingscode?

SiteGround hanteert geen kortingscodes, maar de kortingen krijg je direct via de website. Een kortingscode hoef je nergens in te vullen.

Hoeveel is de huidige SiteGround korting?

De huidige korting van SiteGround is 83%.

Wat zijn de SiteGround kortingsprijzen?

De discount prijzen zijn als volgt:

  • €1.99 p/m voor een SG StartUp abonnement
  • €6.99 p/m voor een SG GrowBig abonnement
  • €13.99 p/m voor een SG GoGeek abonnement

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven