OceanWP kortingscode

Wil jij OceanWP kopen? Doe dit dan met de kortingscode van 2022! Dit scheelt je 40% op alle OceanWP WordPress theme pakketten. Bekijk de promo code hieronder en gebruik hem bij je checkout door onderaan op “Have a promotional code” te klikken. Dit kan jou zo meer dan $200 schelen!

OceanWP Kortingscode (40%)

OceanWP Promo code

OceanWP Promo code

Klik op de button om de kortingscode te onthullen voor 40% korting!

More Less

Verloopt niet

40% Discount op OceanWP

In 2022 mogen wij 40% korting weggeven op de OceanWP abonnementen. Deze discount krijg je met de OceanWP “promotion code”. Door op de button hierboven te klikken komt de promo code tevoorschijn. Zie de screenshot hieronder voor de nieuwe kortingsprijs van een Lifetime Agency bundel. Je kunt de kortingscode uiteraard ook voor de Personal of Business bundel gebruiken.

OceanWP kortingscode

Waarom OceanWP?

OceanWP is het snelst groeiende website theme op WordPress. Mooie templates koop je al voor $39 per jaar. Filter de categorieën door en download jouw favoriete template. Ben je gewend om met Elementor te werken? Ook de Elementor page builder wordt gebruikt bij de templates van OceanWP. Bovendien is de OceanWP WooCommerce integratie ideaal om ook producten te verkopen op je website.

OceanWP in een notendop:

  • Meer dan 4 miljoen actieve downloads
  • 150+ WordPress demos
  • Nieuwe Ocean WP versie 3.0 uitgekomen in 2021
  • Snelle templates en SEO geoptimaliseerd
  • De OceanWP themes zijn te gebruiken met zowel Elementor als Brizy, de Beaver Builder en meer page builders.

OceanWP Pakketten

Je kunt kiezen uit 3 OceanWP paketten. Alle bundels bevatten dezelfde features, het enige verschil is dat het personal plan alleen gebruikt kan worden op 1 site, het Business plan op 3 sites en het Agency plan op 25 sites. Daarnaast kun je kiezen voor een eenmalige LifeTime Access betaling of een jaarlijkse betaling voor een iets lager bedrag.

Veel gestelde vragen

Is er een OceanWP kortingscode?

Ja, momenteel is er een OceanWP kortingscode actief. Deze is nog geldig in 2022.

Wat is de OceanWP kortingscode?

De kortingscode voor OceanWP is “Webinar2021” deze kun je gebruiken voor korting bij aanschaf van je OceanWP pakket.

Hoeveel is de OceanWP korting?

De korting is 40% op het totale order bedrag bij OceanWP. Voor de Agency bundle betaal je nu maar slechts $519*0,6= $311,40. Dit bedrag is zonder VAT.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top