Jimdo kortingscode

Wil jouw eigen Jimdo website of webshop beginnen? Vergeet dan niet de kortingscode in te vullen! Dit scheelt je 10% op het totale order bedrag van jouw Jimdo website of webshop pakket. In 2024 is er een coupon code voor je beschikbaar die je 10% korting geeft op de Jimdo Unlimited, Grow Bookings, Grow en Start website pakketten. De code is ook geldig op het VIP, Business of Basic Webshop pakket. Onthul de Jimdo kortingsbon hieronder en gebruik hem bij het afrekenen van je eerste bestelling. Gebruik hem nu in 2024!

Jimdo Kortingscode (10%)

Jimdo kortingscode

Jimdo kortingscode

Klik op de button om de kortingscode te onthullen voor 10% korting!

More Less

Verloopt niet

Jimdo korting 2024

Door op de button hierboven te klikken komt de werkende promocode tevoorschijn. De discount is meestal geldig bovenop de huidige kortingsprijs. Bij speciale tijdelijke promoties kan de korting tijdelijk gewijzigd zijn. Wij houden nieuwe kortingsacties nauwlettend in de gaten om deze vervolgens direct op deze pagina aan jou te tonen!

De kortingsbonnen zijn normaal gesproken verstopt op de Jimdo website, daarom laten wij hem hier nogmaals zien. Zoals je op de screenshot hieronder kunt zien kan de kortingscode van Jimdo je wel €46,80 schelen!

Jimdo 10% korting toepassen

Waarom Jimdo?

Jimdo is er voor de ondernemer die weinig tijd heeft. Zo creëer je bij Jimdo binnen no-time een logo, en importeer je een voorgemaakte website template op je website. Jimdo is erg gebruiksvriendelijk en heeft lichtgewicht templates om snelle websites te realiseren. Al sinds 2007 is Jimdo actief in de verkoop van domeinnamen, websites, webshops en hosting.

Jimdo maakt het bouwen van websites uitermate simpel. Toch kunnen echte website programmeurs ook aan de slag met Jimdo. Bij het aanmaken van een webshop of website moet je namelijk aangeven of je verstand hebt van coderen. Zo niet? Dan zul je bij Jimdo ook echt geen coderingen meer tegenkomen. Ieder zijn voorkeur!

Jimdo Kortingscode
Jimdo actiecode

Veel gestelde vragen

Is er een Jimdo kortingscode?

Ja, momenteel is er een Jimdo promotiecode actief. Deze is nog geldig in 2024

Wat is de Jimdo kortingscode?

De kortingscode voor Jimdo is 10JIMDO deze kun je gebruiken voor korting bij aanschaf van je Jimdo website of webshop pakket.

Hoeveel is de Jimdo korting?

De korting is 10% op jouw eerste bestelling bij Jimdo. 

Wat zijn de Jimdo kortingsprijzen?

De nieuwe kortingsprijs ligt aan welk pakket jij kiest. Kies jij bijvoorbeeld het Unlimited pakket van €39 per maand dan betaal je voor het eerste jaar normaal gesproken 12*39= €468. Door de 10% korting toe te passen betaal je slechts €421,20.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven