Jimdo kortingscode

Wil jouw eigen Jimdo website of webshop beginnen? Vergeet dan niet de kortingscode in te vullen! Dit scheelt je 10% op het totale order bedrag van jouw Jimdo website of webshop pakket. In september 2021 hebben wij namelijk een coupon code voor je beschikbaar die je 10% korting geeft Jimdo Unlimited, Grow Legal, Grow website pakketten. De code is ook geldig op het VIP, Business of Basic Webshop pakket. Bekijk de kortingscode hieronder en gebruik hem bij het afrekenen van je eerste bestelling.

10% Discount op Jimdo

In september 2021 krijg je 10% korting op alle Jimdo website en webwinkel pakketten. Door op de button hierboven te klikken komt de promocode tevoorschijn. De kortingscode is normaal gesproken verstopt op de Jimdo website, daarom laten wij hem hier nogmaals zien. Zoals je op de screenshot hieronder kunt zien kan de kortingscode van Jimdo je wel €46,80 schelen!

Waarom Jimdo?

Jimdo is er voor de ondernemer die weinig tijd heeft. Zo creëer je bij Jimdo binnen no-time een logo, en importeer je een voorgemaakte website template op je website. Jimdo is erg gebruiksvriendelijk en heeft lichtgewicht templates om snelle websites te realiseren. 

Jimdo maakt het bouwen van websites uitermate simpel. Toch kunnen echte website programmeurs ook aan de slag met Jimdo. Bij het aanmaken van een webshop of website moet je namelijk aangeven of je verstand hebt van code. Zo niet? Dan zul je bij Jimdo ook echt geen code meer tegenkomen. Ieder zijn voorkeur!

Jimdo Kortingscode

Veel gestelde vragen

Is er een Jimdo kortingscode?

Ja, momenteel is er een Jimdo kortingscode actief. Deze is nog geldig in 2021.

Wat is de Jimdo kortingscode?

De kortingscode voor Jimdo is 10JIMDO deze kun je gebruiken voor korting bij aanschaf van je Jimdo website of webshop pakket.

Hoeveel is de Jimdo korting?

De korting is 10% op jouw eerste bestelling bij Jimdo. 

Wat zijn de Jimdo kortingsprijzen?

De nieuwe kortingsprijs ligt aan welk pakket jij kiest. Kies jij bijvoorbeeld het Unlimited pakket van €39 per maand dan betaal je voor het eerste jaar normaal gesproken 12*39= €468. Door de 10% korting toe te passen betaal je slechts €421,20.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top