Jarvis kortingscode

Wil je gebruik maken van een van de nieuwste Ai SEO tool Jarvis? Vergeet dit dan niet te doen via onze kortingscode link. Hiermee krijg je een discount van wel 10,000 credits. Deze kun je later gebruiken om Jarvis 10,000 SEO geoptimaliseerde woorden te laten schrijven. De korting is zowel geldig op het Jarvis starter pakket als op de Boss Mode. De link vind je hieronder in de button. Geniet van de Sign up bonus!

Jarvis kortingscode

10,000 Bonus Credits voor nieuwe Jarvis gebruikers

In oktober 2021 krijg je 10,000 bonus credits als jij je aanmeldt via bovenstaande link. Deze discount is wel $14,5 waard als je de 10,000 woorden omrekent naar dollars. Door op de button hierboven te klikken kom je op de gebruikelijke homepage terecht van Jarvis. Maak je geen zorgen, de bonus is automatisch gekoppeld nadat je een account hebt aangemaakt via de Sign Up button rechtsboven op de Jarvis homepage.

Jarvis sign up bonus

Waarom Jarvis?

Jarvis is AI SEO Software die je kunt gebruiken om originele teksten creëren die goed ranken voor SEO. Hiervoor wordt maar liefst gemiddeld 80% gegenereerd door Jarvis. Zelf hoef je nog maar 20% toe te voegen om de tekst meer eigen te maken. Je kunt Jarvis gebruiken voor het schrijven van blogs, artikelen, advertentieteksten en nog veel meer.

Met Jarvis schrijf je creatief en in 25 verschillende talen. Je verhoogt gemakkelijk je advertentieconversies (ROAS) met betere teksten en schaalt je marketing op naar een hoger niveau.

Veel gestelde vragen

Is er een Jarvis kortingscode?

Geen kortingscode, maar een kortingslink. Deze kun je vinden bovenaan de pagina of door hier te klikken. Je komt op de gebruikelijke homepage van Jarvis, maar als je vervolgens een account heb aangemaakt krijg je sign up bonus.

Wat is de Jarvis korting waard?

Je krijgt gratis 10,000 woorden cadeau. Deze bonus mogen wij weggeven omdat wij partner zijn van Jarvis.

Wat kost Jarvis?

Abonnenten beginnen bij 29 dollar/maand, inclusief 20.000 gegenereerde woorden. De prijzen worden hoger naarmate je meer woorden genereert met Jarvis.ai.

De credits en prijzen voor de duurdere plannen zijn als volgt:

20.000 woorden = $29/mo
35.000 woorden = $49/mo
75.000 woorden = $99/mo
115.00 woorden = $149/mo
150.000 woorden = $199/mo

Wat zijn de Jarvis kortingsprijzen?

Bij het aanmelden bij  Jarvis via onze link krijg je 10,000 woorden cadeau. Dit staat gelijk aan $14,5!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top