Envato Elements korting

Ben jij van plan om een Envato Elements creatie of abonnement aan te schaffen? Let dan altijd op of er een kortingsacties gaande is van Envato Elements. De Envato marktplaats biedt namelijk nog wel eens discounts aan van waar je niet op de hoogte kunt zijn. Op deze pagina houden we alle sale acties van Envato bij in 2024. De laatste grote kortingsactie was de black friday sale.

envato black friday cyber sale

Envato Elements oude kortingen

De Cyber Monday en Black Friday actie zijn helaas afgelopen voor Envato Elements! De kortingen kunnen liepen op tot 60%.

De Cyber Monday campagne is een hele speciale kortingsactie van Envato elements. In het Black Friday weekend zul je Envato namelijk tot 50% kunnen aanschaffen!  Deze grote discount hebben we nog niet eerder gezien. Hieronder zie je de precieze details van de Envato elements Cyber Monday sale.

T/m 1 december 2021 was er 50% korting op:

  • 2500+ items van ThemeForest, CodeCanyon, VideoHive, AudioJungle & GraphicRiver zijn nu in de aanbieding tot woensdag 1 december
  • Inclusief 35% korting op de best verkochte Avada Website Builder voor WordPress & WooCommerce, nu in de aanbieding voor $39
  • Plus best verkopende thema’s in de uitverkoop: Betheme, X Theme, Jupiter en nog veel meer!

Tot 60% korting op extra artikelen:
Op Black Friday zullen meer artikelen van ThemeForest, CodeCanyon, VideoHive, AudioJungle & GraphicRiver worden toegevoegd aan de verkoop met 60% korting!

Start: Vrijdag 26 november, 16:00
Einddatum: woensdag 1 december, 11:59

Druk op de button bovenaan deze pagina om alle Envato Elements Cyber Monday deals te zien op de promotie pagina. 

Envato Elements kortingscode

Momenteel hebben wij geen extra Envato Elements kortingscode voor jou beschikbaar. Mocht dit wel zo zijn dan plaatsen wij deze direct hier.

Envato Elements statistieken

Miljoenen mensen over de hele wereld bezoeken Envato om creatieve designs te kopen en te verkopen, slimme ontwerpsjablonen te gebruiken, creatieve vaardigheden te leren of zelfs freelancers in te huren. Envato biedt een marktplaats aan, maar door lid te worden van de community en abonnementsdienst kun je onbeperkt alle materialen op Envato Elements downloaden. Of het nu gaat om grafische sjablonen, websitethema’s, foto’s, video of audio, op Envato Elements vind je allerlei creaties.

  • 2+ miljoen klanten per jaar
  • 600+ werknemers wereldwijd
  • 100% eigendom van de oprichter
Is er een Envato Elements kortingsactie?

Momenteel is er alleen een studenten kortingsactie gaande voor Envato Elements. Studenten krijg 30% korting op Envato Elements.

Wat is de Envato kortingscode?

Bij het kopen van Envato Elements kun je geen kortingscode of coupon invullen, dus de kortingscode is overbodig. Websites die dit wel aanbieden gebruiken fake codes of de codes zijn verlopen.

Hoeveel is de Envato Elements korting?

Er is geen kortingsactie gaande voor Envato Elements, wel kun je 50% korting krijgen als je direct een jaar abonnement aanschaft in plaats van een maand abonnement. Ook krijg je 30% extra korting als je student bent.

Wat zijn de Envato Elements prijzen?

De prijzen zijn als volgt:

  • €14,50 p/m voor een individueel plan (jaarabonnement)
  • €10 p/m voor studenten (jaarabonnement)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven