Envato Elements korting

Ben jij van plan om een Envato Elements creatie of abonnement aan te schaffen? Let dan altijd op of er geen kortingsacties gaande zijn van Envato Elements. De Envato marktplaats biedt namelijk nog wel eens discounts aan van waar je niet op de hoogte kunt zijn. Op deze pagina houden we alle sale acties van Elementor bij.

Envato Elements Flash Sale

Van 10 t/m 12 augustus 2021 bood Envato Elements zijn Flash Sale aan op de abonnementen. De reden was voor ons onbekend. Waarschijnlijk was het gewoon een standaard marketing actie om meer bezoekers te trekken. Zoals sommige andere websitebuilders of pagebuilders een “Summer Sale” aanbieden. De discounts van de Flash Sale staan hieronder. Zo kreeg je bijvoorbeeld 42% korting op je maandelijkse Envato abonnement!

Envato Elements Flash Sale

Envato Elements kortingscode

Momenteel hebben wij geen Envato Elements kortingscode voor jou beschikbaar. Mocht dit wel zo zijn dan plaatsen wij deze direct hier.

Envato Elements statistieken

Miljoenen mensen over de hele wereld bezoeken Envato om creatieve designs te kopen en te verkopen, slimme ontwerpsjablonen te gebruiken, creatieve vaardigheden te leren of zelfs freelancers in te huren. Envato biedt een marktplaats aan, maar door lid te worden van de community en abonnementsdienst kun je onbeperkt alle materialen op Envato Elements downloaden. Of het nu gaat om grafische sjablonen, websitethema’s, foto’s, video of audio, op Envato Elements vind je allerlei creaties.

  • 2+ miljoen klanten per jaar
  • 600+ werknemers wereldwijd
  • 100% eigendom van de oprichter
Is er een Envato Elements kortingsactie?

Momenteel is er alleen een studenten kortingsactie gaande voor Envato Elements. Studenten krijg 30% korting op Envato Elements.

Wat is de Envato kortingscode?

Bij het kopen van Envato Elements kun je geen kortingscode of coupon invullen, dus de kortingscode is overbodig. Websites die dit wel aanbieden gebruiken fake codes of de codes zijn verlopen.

Hoeveel is de Envato Elements korting?

Er is geen kortingsactie gaande voor Envato Elements, wel kun je 50% korting krijgen als je direct een jaar abonnement aanschaft in plaats van een maand abonnement. Ook krijg je 30% extra korting als je student bent.

Wat zijn de Envato Elements prijzen?

De prijzen zijn als volgt:

  • €14,50 p/m voor een individueel plan (jaarabonnement)
  • €10 p/m voor studenten (jaarabonnement)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top