Divi korting

Ben jij van plan om een Divi abonnement te kopen van Elegant Themes? Let dan altijd op de kortingsacties van Divi. De populaire Divi page builder kun je namelijk nog wel eens in de aanbieding kopen, dit kan je veel geld schelen. Op deze pagina houden we alle discounts acties van Divi bij. In 2024 krijg je tot 68% extra korting op je Divi abonnement! Je krijgt hierbij naast Divi ook direct toegang tot Extra, Bloom & Monarch.

Divi Discount

Voorlopig is in 2024 de maximale korting 68% voor de Divi Pagebuilder. Deze korting krijg je alleen via onze speciale Divi kortingslink. Door op de button  hierboven te klikken ga je direct naar de Divi kortingspagina. Zie de screenshot hieronder voor de nieuwe prijzen. Je betaalt nu $224 voor levenslange toegang en $265 voor levenslange toegang + Pro Services! 

Divi pro elegant themes korting

Divi kortingscode

Op dit moment, is er geen aparte Divi kortingscode, maar krijg je tot 68% Divi discount via de kortingslink. Mocht dit in de toekomst veranderen dan passen wij dit direct aan. De huidige korting is nog geldig in oktober.

Over Divi Elegant Themes

Met Divi (onderdeel van Elegant Themes) maak je gemakkelijk zelf een website met de drag & drop page builder. Kies een van de 130+ volledige websites en maak gebruik van 50+ extra website elementen. Denk hierbij aan call to actions, sliders en testimonial blokken. Bovendien kun je met de Divi shop module een webshop in elkaar zetten. 

Divi Statistieken

  • 100k+ Leden
  • 180K+ volgers op Facebook
  • 75k+ volgers op Twitter
  • 400k+ e-mail Subscribers
  • 200K+ Youtube Subscribers
  • 10K+ Dribble volgers

Veel gestelde vragen

Is er een Divi kortingsactie?

Ja, momenteel is er een Divi kortingsactie gaande. Deze is nog geldig in 2024

Wat is de Divi kortingscode?

Bij het kopen van Divi kun je geen kortingscode of coupon invullen, dus de kortingscode is vervangen voor een kortingslink. De kortingslink verwijst je naar de promotie pagina van Elegant Themes.

Hoeveel is de Divi korting?

Op de promo pagina van Divi kun je de Divi Builder met 68% korting aanschaffen!

Wat zijn de Divi kortingsprijzen?

De nieuwe discount prijzen zijn als volgt:

  • $224 voor een Divi Lifetime Access abonnement
  • $265 voor een Divi Lifetime Access + Pro services abonnement

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven