Divi korting

Ben jij van plan om een Divi abonnement te kopen van Elegant Themes? Let dan altijd op de kortingsacties van Divi. De populaire Divi page builder kun je namelijk nog wel eens in de aanbieding kopen, dit kan je veel geld schelen. Op deze pagina houden we alle discounts acties van Divi bij. In september 2021 krijg je 20% korting op je Divi abonnement!

20% Discount op Divi

In september 2021 mogen wij 20% korting weggeven voor de Divi Pagebuilder. Deze korting krijg je alleen via onze speciale Divi kortingslink. Door op de button  hierboven te klikken ga je direct naar de Divi kortingspagina. Zie de screenshot hieronder voor de nieuwe prijzen. Je betaald nu $70 voor een jaarabonnement en $199 voor levenslange toegang! 

Divi discount 20

Divi kortingscode

Op dit moment, september 2021, is er geen Divi kortingscode, maar krijg je 20% korting via de kortingslink. Mocht dit in de toekomst veranderen dan passen wij dit direct aan. De huidige korting is nog geldig in september.

Over Divi Elegant Themes

Met Divi (onderdeel van Elegant Themes) maak je gemakkelijk zelf een website met de drag & drop page builder. Kies een van de 110+ volledige websites en maak gebruik van 40+ extra website elementen. Denk hierbij aan call to actions, sliders en testimonial blokken. Bovendien kun je met de Divi shop module een webshop in elkaar zetten. 

Divi Statistieken

  • 55k Leden
  • 145K volgers op Facebook
  • 60k volgers op Twitter
  • 305k e-mail Subscribers
  • 120K Youtube Subscribers

Veel gestelde vragen

Is er een Divi kortingsactie?

Ja, momenteel is er een Divi kortingsactie gaande. Deze is nog geldig in 2021.

Wat is de Divi kortingscode?

Bij het kopen van Divi kun je geen kortingscode of coupon invullen, dus de kortingscode is vervangen voor een kortingslink. De kortingslink verwijst je naar de promotie pagina van Elegant Themes.

Hoeveel is de Divi korting?

Op de promo pagina van Divi kun je de Divi Builder met 20% korting aanschaffen!

Wat zijn de Divi kortingsprijzen?

De nieuwe discount prijzen zijn als volgt:

  • $70 voor een Divi jaarabonnement
  • $199 voor een Divi Lifetime Access abonnement

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top