Divi korting

Ben jij van plan om een Divi abonnement te kopen van Elegant Themes? Let dan altijd op de kortingsacties van Divi. De populaire Divi page builder kun je namelijk nog wel eens in de aanbieding kopen, dit kan je veel geld schelen. Op deze pagina houden we alle discounts acties van Divi bij. In 2022 krijg je 10% korting op je Divi abonnement!

Divi Discount

 

Voorlopig is in 2022 de maximale korting 10% voor de Divi Pagebuilder. Deze korting krijg je alleen via onze speciale Divi kortingslink. Door op de button  hierboven te klikken ga je direct naar de Divi kortingspagina. Zie de screenshot hieronder voor de nieuwe prijzen. Je betaald nu $70 voor een jaarabonnement en $199 voor levenslange toegang! 

divi discount 10

Divi kortingscode

Op dit moment, is er geen aparte Divi kortingscode, maar krijg je 10% Divi discount via de kortingslink. Mocht dit in de toekomst veranderen dan passen wij dit direct aan. De huidige korting is nog geldig in oktober.

Over Divi Elegant Themes

Met Divi (onderdeel van Elegant Themes) maak je gemakkelijk zelf een website met de drag & drop page builder. Kies een van de 110+ volledige websites en maak gebruik van 40+ extra website elementen. Denk hierbij aan call to actions, sliders en testimonial blokken. Bovendien kun je met de Divi shop module een webshop in elkaar zetten. 

Divi Statistieken

  • 55k+ Leden
  • 145K+ volgers op Facebook
  • 60k+ volgers op Twitter
  • 305k+ e-mail Subscribers
  • 120K+ Youtube Subscribers

Veel gestelde vragen

Is er een Divi kortingsactie?

Ja, momenteel is er een Divi kortingsactie gaande. Deze is nog geldig in 2022.

Wat is de Divi kortingscode?

Bij het kopen van Divi kun je geen kortingscode of coupon invullen, dus de kortingscode is vervangen voor een kortingslink. De kortingslink verwijst je naar de promotie pagina van Elegant Themes.

Hoeveel is de Divi korting?

Op de promo pagina van Divi kun je de Divi Builder met 10% korting aanschaffen!

Wat zijn de Divi kortingsprijzen?

De nieuwe discount prijzen zijn als volgt:

  • $80 voor een Divi jaarabonnement
  • $224 voor een Divi Lifetime Access abonnement

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top